Entertainment

J.Lo vertelt hoe Ben Affleck haar ten huwelijk vroeg: "Ik was sprakeloos"

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. J.Lo vertelt hoe Ben Affleck haar ten huwelijk vroeg: "Ik was sprakeloos"

Dit weekend bevestigde Jennifer Lopez in een video dat ze verloofd is met Ben Affleck. Hoe de verloving van het spraakmakende koppel precies tot stand is gekomen, maakt de 52-jarige superster nu ook bekend. "Het was helemaal niet fancy, maar het was het meest romantische dat ik me ooit had kunnen voorstellen", schrijft ze in haar eigen nieuwsbrief On The JLo.

Bubbelbad

J.Lo vertelt in de brief dat Ben op een zaterdagavond op zijn knieën ging om haar ten huwelijk te vragen. Dat gebeurde op haar "meest favoriete plek ter aarde", namelijk in het bubbelbad. "Ik was helemaal overrompeld", zegt ze over het romantische moment.

"Ik keek in zijn ogen, huilend en lachend tegelijkertijd, en deed mijn best om te beseffen dat dit na twintig jaar opnieuw gebeurt." Het duurde even voor Jennifer, die zich in 2002 ook al met de acteur verloofde, een antwoord had. "Ik was letterlijk sprakeloos." Maar daarna zei ze volmondig 'ja'!

Gelukkig

Jennifer schrijft dat haar grootste droom is uitgekomen. Volgens haar zijn zij en Ben de twee gelukkigste personen op aarde en hebben ze een "tweede kans" op ware liefde gekregen.

Hoe, waar en wanneer de twee tortelduifjes in het huwelijksbootje stappen, is nog niet bekend.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie