Entertainment

Jennifer Lopez en Ben Affleck kopen nieuw huis voor $50 miljoen

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Jennifer Lopez en Ben Affleck kopen nieuw huis voor $50 miljoen

Jennifer Lopez en Ben Affleck hebben de volgende stap in hun relatie gezet. Ze hebben een nieuw optrekje gekocht: een villa van zo'n 50 miljoen dollar in de high class woonwijk Bel Air in Los Angeles. Het huis beschikt over 10 slaapkamers, 17 badkamers, meerdere keukens, een theater, een eigen gym en uiteraard een zwembad met een geweldig uitzicht.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Familiehuis

J.Lo en Ben kochten het huis, dat dankzij de vele bomen erg beschut ligt, van de Texaanse miljardair Todd Lemkin, die het op de markt had gezet voor 65 miljoen dollar. Volgens TMZ is het koppel van plan om er met al hun kinderen in te trekken. Afgelopen weekend bezochten ze samen met Jennifers dochter Emme hun nieuwe aanwinst om foto's te maken.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

J.Lo en Ben

Jennifer Lopez en Ben Affleck zijn sinds vorig jaar weer samen, nadat Jennifer haar relatie met ex-verloofde Alex Rodriguez beëindigde. Al snel daarna werd ze regelmatig met haar oude vlam gespot. In 2002 waren J.Lo en Ben al eens verloofd, maar het kwam nooit tot een bruiloft en in 2004 gingen ze uit elkaar. Nu lijkt de liefde weer helemaal opgebloeid.

Jennifer heeft twee kinderen uit haar relatie met Marc Anthony (een tweeling van 14) en Ben heeft drie kinderen uit zijn relatie met Jennifer Garner (twee dochters van 16 en 13 en een zoon van 10).

Ster advertentie
Ster advertentie