Entertainment

Jennifer Lopez geeft samen met haar moeder een hartverwarmend duet

foto: YouTube/VAX Livefoto: YouTube/VAX Live
  1. Newschevron right
  2. Jennifer Lopez geeft samen met haar moeder een hartverwarmend duet

Heel wat grote sterren stonden zaterdag op het podium van VAX Live: The Concert to Reunite the World. Er ontstond tijdens het optreden van Jennifer Lopez een ontroerend moment toen ze haar moeder op het podium vroeg.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Kerst zonder moeder

"Toen ik nadacht over welk liedje ik vanavond zou zingen, herinnerde ik me het liedje dat mijn moeder als baby voor me zong", vertelde Jennifer Lopez nadat ze had uitgelegd dat ze kerst niet met haar moeder had doorgebracht door de pandemie.

'Sweet Jennifer'

Het nummer uit de kindertijd van de zangeres is Sweet Caroline van Neil Diamond, een echte klassieker. Terwijl ze het nummer zong, nodigde J.LO haar net gevaccineerde moeder uit op het podium om samen een stukje te zingen. "Ik zong altijd Sweet Jennifer", vertelde haar moeder.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

VAX Live

VAX Live: The Concert to Reunite the World wil niet alleen mensen aanmoedigen om zich te laten vaccineren tegen het coronavirus, maar wil ook helpen om die vaccins wereldwijd voor iedereen beschikbaar te maken. Naast Jennifer Lopez traden onder meer J Balvin, Selena Gomez en H.E.R op. In totaal is er $ 302 miljoen dollar binnengehaald.

Ster advertentie
Ster advertentie