Entertainment

Jennifer Lopez en Ben Affleck getrouwd in Las Vegas: "Liefde is geduldig"

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Jennifer Lopez en Ben Affleck getrouwd in Las Vegas: "Liefde is geduldig"

Jennifer Lopez en Ben Affleck hebben elkaar dit weekend het jawoord gegeven. Dat deed het koppel tijdens een intieme ceremonie in Las Vegas. "We hebben het gedaan. Liefde is vriendelijk. En het blijkt dat liefde geduldig is. Twintig jaar lang", schrijft de superster in haar nieuwsbrief.

Las Vegas

De bruiloft was precies wat zij en Ben wilden, vertelt Jennifer Lopez in de nieuwsbrief. Het stel vloog het afgelopen weekend naar "de huwelijkshoofdstad van de wereld", oftewel Las Vegas, om daar op een simpele manier in het huwelijksbootje te stappen. "We stonden met vier andere koppels in de rij te wachten op een vergunning."

Jennifer en Ben trouwden rond middernacht in een kleine, witte trouwkapel en gaven elkaar het jawoord in het bijzijn van hun vijf kinderen uit eerdere relaties. Volgens de 52-jarige zangeres was het de beste avond van haar leven: "Uiteindelijk was het de best mogelijke bruiloft die we ons voor konden stellen. Eentje waar we al lang geleden van droomden en die we nu werkelijkheid hebben gemaakt."

Liefde

In de nieuwsbrief schrijft Jennifer verder nog dat ze heel erg uitkijkt naar het leven samen met Ben en hun kinderen. "Ze hadden gelijk toen ze zeiden dat liefde het enige is dat je nodig hebt. We zijn zo dankbaar dat we dat in overvloed hebben. [...] Liefde is iets geweldigs, misschien wel het beste van alles - en het is het wachten waard." De zangeres sluit de brief af onder de naam Mrs. Jennifer Lynn Affleck.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Relatie

Jennifer Lopez en Ben Affleck hebben een lange relatiegeschiedenis. De twee verloofden zich in 2002, maar gingen in 2004 - kort voor de bruiloft - uit elkaar. Vorig jaar kwam het stel weer samen. Een paar maanden geleden ging Ben op zijn knieën om Jennifer Lopez opnieuw ten huwelijk te vragen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie