Entertainment

J. Cole houdt woord en verwijdert Kendrick Lamar-diss ‘7 Minute Drill’ van alle platformen

foto: YouTube: J. Cole
  1. Newschevron right
  2. J. Cole houdt woord en verwijdert Kendrick Lamar-diss ‘7 Minute Drill’ van alle platformen

Terwijl de beef van Drake en Kendrick Lamar alleen maar door lijkt te broeien, doet J. Cole er alles aan om zijn deelname aan de vete uit te wissen. Eerder bood hij publiekelijk zijn excuus aan voor zijn diss naar Kendrick Lamar op het nummer 7 Minute Drill. Daarnaast heeft Cole ook nog eens besloten om de disstrack te verwijderen van alle streamingsdiensten, waaronder Spotify en Apple Music.

Verwijderd

Dat J. Cole 7 Minute Drill heeft verwijderd is vrij toepasselijk, aangezien het album waarvan het nummer afkomstig is, Might Delete Later heet. Bovendien zei Cole tijdens zijn speech, waarin hij zijn excuses aanbood, dat hij de disstrack wilde verwijderen.. Nu is het bevestigd dat de rapper uit North-Carolina daad bij het woord heeft gevoegd.

Voor sommige fans zal het wellicht een teleurstelling zijn dat J. Cole zijn disstrack van de streamingplatformen heeft gehaald. 7 Minute Drill was het meest gestreamde nummer van Might Delete Later met bijna vijftien miljoen streams in een week tijd. Op het nummer haalde hij uit naar Kendrick Lamar door onder meer te stellen dat Kendrick maar één goede verse per dertig maanden aan de man brengt.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Diss van Kendrick

De beef begon nadat Kendrick zich scherp uitliet over de vermeende undercover van Drake en J. Cole op het nummer First Person Shooter. De rapper uit Compton liet op het nummer Like That, in samenwerking met Future en Metro Boomin weten dat hij Drake en J. Cole beide rauw lust. Hij verkondigde in klare taal dat hijzelf de absolute nummer één is. Deze diss was voor J. Cole de directe aanleiding om te reageren met 7 Minute Drill.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Excuses

Lang hebben de fans niet kunnen genieten van de vete tussen Kendrick Lamar en J. Cole. Tijdens zijn show op zijn eigen festival Dreamville zei hij: "Ik voel me verschrikkelijk na die diss. Het is iets waarvan ik nu denk dat het de stomste shit is die ik ooit in mijn leven heb gedaan." Terwijl zijn fans hun adem inhielden, realiseerde Cole zich dat het ongebruikelijk is om je zo kwetsbaar op te stellen binnen de hiphopscene. "Ik weet het. Dit is niet wat veel mensen willen horen."

Kendrick Lamar en Drake hebben nog niet gereageerd op het verwijderen van de diss.

Ster advertentie
Ster advertentie