Entertainment

Michelle Obama openhartig over struggles met Barack

foto: EPA
  1. Newschevron right
  2. Michelle Obama openhartig over struggles met Barack

Michelle en Barack Obama hebben maar liefst twee presidentiële termijnen doorlopen in het Witte Huis en dat gaat natuurlijk niet zonder slag of stoot. In de podcast van Conan O'Brien vertelt Michelle openhartig over de struggles die zij en Barack soms hebben.

'Wilde hem uit het raam gooien'

Voor de bühne mag de relatie van de Obama's dan wel op een sprookje lijken, achter de schermen gaat het er soms behoorlijk hard aan toe. Michelle geeft toe dat er momenten zijn geweest dat ze Barack niet uit kon staan. "Er waren tijden dat ik Barack uit het raam wilde duwen. En ik zeg dat omdat het zo is, je moet weten dat de gevoelens intens zijn. Maar dat betekent niet dat je opgeeft", onthult de 56-jarige.

Spanningen

Het gaat hier volgens Michelle dan ook niet om korte incidenten, maar echt over langdurige periodes. "En deze kunnen lang duren. Soms wel jaren." Toch maken deze spanningen wel dat ze als koppel alleen maar sterker zijn geworden en hun huwelijk nog altijd goed stand houdt. "Als ik had opgegeven in de moeilijke tijden, zou ik al het moois dat we hebben moeten missen."

Geen fan van Tinder

Waar Michelle ook blij mee is, is het feit dat zij en Barack elkaar niet hebben leren kunnen via een dating-app. Daar gelooft de voormalig First Lady namelijk niet in. "Er is geen magische manier om het allemaal voor elkaar te krijgen", stelt ze. "Je kunt jezelf niet in een langdurige relatie 'tinderen'."

Ster advertentie
Ster advertentie