Entertainment

Zo reageert Will Smith als kindjes vragen waar z'n 'magische krachten' zijn

foto: Facebook: Kcstauffer
  1. Newschevron right
  2. Zo reageert Will Smith als kindjes vragen waar z'n 'magische krachten' zijn

Heb je Aladdin nog niet gezien? Ga het dan zeker nog doen, want zo'n Disneyklassieker met onder andere Marwan Kenzari en Will Smith mag je zeker niet missen. Twee meisjes, die bij de filmpremière in Amerika aanwezig waren, zijn in ieder geval onder de indruk. Vooral van Will a.k.a. de blauwe geest met zijn magische krachten. Terwijl de 4-jarige tweelingzusjes Emma en Mila Stauffer langs de paarse loper stonden, ging de acteur een gesprekje met hen aan. Toen de vraag kwam waar zijn magische krachten dan gebleven waren, reageerde hij als een echte baas.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

"Wanneer ik in het openbaar ben, kan ik mijn magische krachten niet gebruiken. Mensen mogen eigenlijk niet weten dat ik de blauwe geest ben, daarom moet ik doen alsof ik gewoon een mens ben. Soms kan de blauwe geest mensen in het openbaar een beetje afschrikken, maar jullie en ik weten wel hoe het echt zit."

lieve spontane actie

Na Wills slimme reactie op de vraag van de meiden, vroeg hij of ze prinses Jasmine al in het echt gezien hadden. En dat was niet het geval. Will liet ze spontaan de paarse loper opkomen om Jasmine te ontmoeten.

- Goed nieuws is geen nieuws? Nee hoor, bij FunX telt positief nieuws net zo goedl! #feelgoodfriday -

Ster advertentie
Ster advertentie