Naar homepage
Entertainment

Kanye West waarschuwt voor coronabestrijding: 'Ze willen chips in ons stoppen!'

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Kanye West waarschuwt voor coronabestrijding: 'Ze willen chips in ons stoppen!'

Net als miljoenen andere mensen heeft ook Kanye West, naar eigen zeggen, het coronavirus gehad en dat was volgens de rapper geen pretje. In een interview met Forbes vertelt hij dat hij last had van "rillingen" en zelfs "lag te schudden in zijn bed". Toch hoef je met een vaccin niet aan te komen bij de hiphopartiest, want daar moet hij niets van weten.

COVID

Volgens Kanye is de bestrijding van corona veel gevaarlijker dan het virus zelf, en dan doelt hij met name op het vaccineren. "Zo veel van onze kinderen worden gevaccineerd en verlamd. Als ze zeggen dat ze Covid gaan verhelpen met een vaccin, ben ik erg voorzichtig. Ze willen chips in ons stoppen, ze willen allerlei dingen doen om ervoor te zorgen dat we niet door de hemelpoorten komen", stelt hij.

President

Ook ging Kanye in op zijn presidentiële campagne. Afgelopen week kondigde hij aan president te willen worden. Mocht hij verkozen worden, dan zal het Amerikaanse coronabeleid er heel anders uit komen te zien. "We moeten bidden. Bidden voor vrijheid. Het gaat allemaal om God. We moeten stoppen met dingen doen die God boos maakt."

Ster advertentie
Ster advertentie