Entertainment

'Harry Potter'-acteur Tom Felton zat onlangs in afkickkliniek

foto: Shutterstock
  1. Newschevron right
  2. 'Harry Potter'-acteur Tom Felton zat onlangs in afkickkliniek

Tom Felton, die je kunt kennen als Draco Malfoy uit Harry Potter, zat onlangs weer in een afkickkliniek. Dat vertelde hij tijdens een interview met The Guardian. De 35-jarige acteur praatte al eens eerder openhartig over zijn drankprobleem.

Drankgebruik

Tom kreeg na het einde van de Harry Potter-filmreeks last van een depressie. Zijn drankgebruik liep zo uit de hand dat hij zich na een interventie van vrienden en familie liet behandelen. "De hoofdoorzaak was deels een genetische aanleg en het gevoel dat er iets niet klopte in mijn leven, iets wat we volgens mij allemaal wel eens ervaren", zegt Tom over zijn verslaving.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Hulpbron

De acteur liet zich behandelen en leerde daardoor dat er een "hulpbron" is. "Ik ben onlangs uit eigen beweging teruggegaan naar een andere kliniek", zegt Tom tegen het Britse dagblad. Verder heeft hij er veel aan om te zwemmen en te wandelen met zijn hond. "En als het weer zo slecht gaat als dat het ging dan weet ik welke stappen ik moet nemen. Zeggen dat het niet goed met me gaat heeft me echt kracht gegeven."

Ster advertentie
Ster advertentie