Films, Series & TV

Hollywood-insider onthult: 'Originele Harry Potter-cast in gesprek voor nieuw filmproject'

foto: Warner Bros.foto: Warner Bros.
  1. Newschevron right
  2. Hollywood-insider onthult: 'Originele Harry Potter-cast in gesprek voor nieuw filmproject'

Het is inmiddels alweer tien jaar geleden sinds het laatste deel uit de Harry Potter-reeks in de bioscoop verscheen. Toch blijven de films nog altijd onverminderd populair - zeker tijdens de feestdagen houden massa's aan mensen een Harry Potter-marathon. Toch is de cast na tien jaar nooit meer samen te zien geweest in een nieuwe film, maar daar zou wel eens verandering in kunnen komen.

Originele cast in gesprek met Warner Bros.

Volgens een bekende Hollywood-insider, Daniel Richtman, zou de originele cast - bestaande uit Daniel Radcliffe, Emma Watson en Rupert Grint - in gesprek zijn met studio Warner Bros. om een terugkeer te maken in een nieuwe Harry Potter-filmproject. Nou zijn zulk soort geruchten al meerdere keren de revue gepasseerd, maar Richtman lekte eerder al ander groot filmnieuws die achteraf juist bleken te zijn.

'Vertraging door coronavirus'

De journalist bracht het nieuws op zijn Patreon-pagina. Volgens Richtman worden er al langere tijd gesprekken gevoerd over de terugkeer van de originele cast, maar hebben deze vertraging opgelopen door het coronavirus. Om welk project het precies zou gaan is niet bekend, maar fans speculeren dat de cast hun opwachting zou kunnen maken in het derde deel van de Potter-spin-off Fantastic Beasts of de verfilming van de Harry Potter-musical The Cursed Child, die werd geschreven door J.K. Rowling. Kortom, liefhebbers hebben wellicht weer wat om naar uit te kijken!

Ster advertentie
Ster advertentie