Entertainment

Maluma vader geworden van eerste kindje

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Maluma vader geworden van eerste kindje

Het succes in Maluma’s privéleven lijkt niet onder te doen voor het succes in zijn carrière. De Colombiaanse zanger verwelkomt samen met zijn vriendin Susana hun pasgeboren dochtertje. De kersverse ouders zijn samen tot de naam Paris Londoño Gómez gekomen.

Dankbaar

Maluma toont zich dankbaar voor alle felicitaties van zijn fans. Zo schrijft de dertigjarige Colombiaan op Instagram: "Bedankt allemaal voor jullie felicitaties en voor jullie goede wensen". Daarnaast kan ook zijn vriendin Susana rekenen op de dankbaarheid van haar vriend. In dezelfde post bericht hij: "Susana mijn liefde, dank je wel dat je mijn droom om vader te worden werkelijkheid hebt gemaakt." Op de zwartwit-foto is het babyhandje te zien dat de vinger van Maluma vastgrijpt.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Procura

Maluma maakte vorig jaar al bekend dat hij vader zou worden. De Colombiaanse zanger toonde tijdens een concert in Washington voor het eerst de videoclip van het nummer Procura. In de videoclip komen meerdere beelden van zijn zwangere vriendin Susana Gómez voorbij. Met trots vertelde de dertigjarige artiest dat ze een meisje verwachten.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie