Naar homepage
Entertainment

J.Lo en Shakira treden volgend jaar samen op tijdens de Super Bowl

foto: Instagram: shakira
  1. Newschevron right
  2. J.Lo en Shakira treden volgend jaar samen op tijdens de Super Bowl

De Super Bowl halftime-show van volgend jaar zou zomaar eens de heetste ooit kunnen worden. Het zijn namelijk Jennifer Lopez én Shakira die het podium betreden tijdens het meest bekeken evenement in de Verenigde Staten. Dat lieten de zangeressen weten op Instagram en Twitter: "Groter dan dit gaat het niet worden! Ik kan niet wachten om het Super Bowl-podium te betreden!"

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Slechtste ooit

De 54e editie van de American football-finale van de National Football League - en dus de show - vindt plaats op 2 februari 2020: Shakira's verjaardag. Artiesten die eerder optraden als headliner op het beroemde podium zijn onder anderen Beyoncé, Justin Timberlake, Bruno Mars, Katy Perry en Lady Gaga. Vorig jaar was het Maroon 5 die samen met Travis Scott en Big Boi een show weggaf, maar dat viel niet echt in de smaak: op Twitter werd het 'de slechtste halftime-show' ooit genoemd.

Nee, bedankt

Alhoewel het voor veel artiesten een grote eer is om op te treden tijdens de Super Bowl, sloegen onder anderen Jay-Z, Rihanna, Cardi B en comedian en actrice Amy Schumer het aanbod vorig jaar af. Dit deden ze uit steun voor American footballspeler Colin Kaepernick. Cardi zou gezegd hebben dat ze niet met de NFL wil samenwerken totdat de bond hem weer aanneemt. Jay-Z zou Travis Scott zelfs hebben proberen te overtuigen om zich terug te trekken.

Ster advertentie
Ster advertentie