Entertainment

Lindsay Lohan in verwachting van eerste kindje

foto: Instagram @lindsaylohan
  1. Newschevron right
  2. Lindsay Lohan in verwachting van eerste kindje

Lindsay Lohan wordt moeder! De actrice heeft op Instagram laten weten in verwachting te zijn van haar eerste kindje. "We zijn gezegend en dolblij!", schrijft ze bij een foto van een rompertje.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

'Nieuwe familielid'

Lindsay Lohan is sinds vorig jaar getrouwd met Bader Shammas, met wie ze begon te daten vlak voor de coronapandemie. "We kijken uit naar de komst van ons nieuwe familielid en dit nieuwe hoofdstuk in ons leven", vertelt ze tegen TMZ. Wanneer de baby wordt verwacht, is niet bekend

Onder het bericht ontvangt de 36-jarige actrice felicitaties van onder anderen Donatella Versace en Paris Hilton, die onlangs zelf ook net moeder is geworden.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Back on track

Lindsay Lohan werd in 1998 bekend bij het grote publiek met haar rol in de Disney-film The Parent Trap. In de jaren daarna speelde ze in grote filmhits, waaronder Mean Girls en Freaky Friday. Later volgde er een onstuimige periode vol ups en downs met onder andere alcohol- en drugsproblemen, maar inmiddels is de actrice weer back on track. Vorig jaar speelde ze de hoofdrol in de Netflix-film Falling for Christmas.

Ster advertentie
Ster advertentie