Entertainment

Qucee krijgt derde kindje: "Het was een tweeling, maar eentje is overleden"

foto: Instagram: qucee
  1. Newschevron right
  2. Qucee krijgt derde kindje: "Het was een tweeling, maar eentje is overleden"

Qucee en zijn vriendin Stephanie zijn in verwachting van een derde kindje! Dat maakt het stel vandaag bekend met een foto op Instagram. In Turn Up! vertelt Qucee aan Giorgio en Vanessa hoe schokkend dat nieuws was: "Het is heel gek gegaan, want een aantal weken geleden kwam ze er al achter dat ze zwanger was. Maar twee dagen later was ze het kindje verloren..."

Miskraam

Qucee en Stephanie dachten dus dat er geen kindje meer zat, maar dat bleek toch anders te zitten. "Ze begon ineens heel de tijd ketchup te eten. En ik had een droom gehad dat ze een tweeling had gekregen..." Voor de zekerheid deden ze nog een zwangerschapstest en wat bleek: Stephanie was nog wél in verwachting. Het verloren kindje was dus de helft van een tweeling.

Derde kindje

Qucee en Stephanie hebben al twee kindjes: dochtertje Mikayla (5) en zoontje Jeremiah (1). Het derde kindje zal naar verwachting in juni geboren worden. Wat het geslacht en de naam wordt, is nog niet bekend, maar over iets anders is Qucee wél zeker: "Ze kunnen me aanmelden bij Feyenoord als spits, want ik kan wel prikken!"

Ster advertentie
Ster advertentie