Entertainment

Nicki Minaj bedreigt eigen dj met ontslag nadat hij lichaamsdeel fan signeert

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Nicki Minaj bedreigt eigen dj met ontslag nadat hij lichaamsdeel fan signeert

Nicki Minaj heeft het de afgelopen tijd in Amsterdam maar druk gehad. Naast haar aanhouding voor drugsbezit, heeft haar tour-dj zich ook enigszins in ons kikkerlandje misdragen. Op X reageerde Nicki Minaj hierop en dreigde ze zelfs met zijn ontslag.

Nicki's DJ signeert borsten van fan

De DJ van Nicki Minaj pronkte op Instagram met zijn sterrenstatus, nadat een fan hem vroeg om haar borsten te signeren. "Ik echt bekend", schreef hij bij een foto van het moment. Op X reageerde Nicki Minaj op de foto en schreef ze het volgende: "Ik beloof dat ik hem zal ontslaan als hij dit ooit nog een keer doet."

Hoogstwaarschijnlijk maakt de rapper maar een grapje, aangezien veel fans reageerden dat Nicki zelf ook wel eens boezems signeert. "Hij probeert je baan af te pakken", schreef een fan onder Nicki's post. "Hij wil jou zo graag zijn", schreef iemand anders.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Nicki Minaj aangehouden in Amsterdam

Nicki Minaj werd tijdens haar bezoek in Amsterdam ook al aangehouden door de Marechaussee toen ze het land probeerde te verlaten. De rapper zou drugs bij zich hebben gehad en filmde de hele situatie via Instagram Live. Volgens Nicki was het allemaal doorgestoken kaart en was erop uit om haar tour te verstoren. De rapper was namelijk op weg naar Manchester voor haar volgende optreden.

Door de vertraging moest haar concert in Manchester worden geannuleerd. Dit terwijl ze in Nederland ook al twee uur te laat kwam. Ze verontschuldigde zich bij haar fans in Engeland en beschuldigde de Nederlandse autoriteiten van opzettelijke vertraging en het zonder toestemming doorzoeken van haar bagage. De Marechaussee ontkent deze aantijgingen en benadrukt hun controlewerk correct te hebben uitgevoerd. "We hebben geen aanwijzingen dat we ons werk niet goed hebben gedaan," aldus Van Kapel. De rapper heeft ondertussen een nieuwe datum voor haar optreden in de Engelse stad aangekondigd.

Ster advertentie
Ster advertentie