Entertainment

Nikkie de Jager vertelt over overval: "Mijn grootste nachtmerrie werd werkelijkheid"

  1. Newschevron right
  2. Nikkie de Jager vertelt over overval: "Mijn grootste nachtmerrie werd werkelijkheid"

Nikkie de Jager, beter bekend als make-up artist NikkieTutorials, vertelt in haar nieuwste YouTube-video voor het eerst over de gewapende overval waar zij en haar vriend Dylan anderhalve week geleden het slachtoffer van werden. Emotioneel vertelt ze dat ze de afgelopen jaren veel donkere dagen heeft meegemaakt en dat dit er ook zeker eentje van was. "Maar ik ben oké, ook al zie ik er misschien niet zo uit."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Grootste nachtmerrie

Nikkie geeft aan dat ze niet veel kan vertellen over de gebeurtenis, omdat het onderzoek nog in volle gang is. "Misschien dat ik op een dag alles kan vertellen, maar dat is nu onmogelijk. Zowel vanwege mijn mentale toestand als vanwege de wet." Wel laat ze weten hoe groot de impact van de beangstigende gebeurtenis is. "Als een van je grootste nachtmerries werkelijkheid wordt, zet dat veel dingen in perspectief. Je beseft je nu meer dan ooit dat familie alles is."

op zoek naar getuigen
Nikkie liet op 8 augustus op social media weten dat zij en Dylan tijdens een overval in hun eigen huis onder schot zijn gehouden. De politie, die om 16.00 uur een melding van de overval kreeg, liet later weten dat het om vier mannen ging, die vervolgens in een auto zijn gevlucht. De identiteit van de overvallers is nog niet bekend. De politie is nog op zoek naar getuigen en camerabeelden.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie