Entertainment

Chris Brown aangeklaagd wegens annuleren benefietconcert en diefstal

foto: AFPfoto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Chris Brown aangeklaagd wegens annuleren benefietconcert en diefstal

LeJuan Bailey, een zakenvrouw uit Houston, is woedend op Chris Brown. Ze heeft de zanger aangeklaagd, omdat hij in maart een door haar georganiseerd benefietconcert afzegde en het betaalde geldbedrag niet terug heeft gegeven.

Benefietconcert

LeJuan organiseerde het benefietconcert One Night Only in The Toyota Center in Houston. Ze regelde onder anderen Chris Brown, Monica en Bryson Tiller voor een optreden. Met het opgehaalde geld, wilde LeJuan slachtoffers van de orkanen Ida en Nicholas in Texas en Louisiana helpen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Vergoeding

Aan NBC's Click2Houston vertelt LeJuan dat Chris Brown enkele uren voor het concert zijn optreden afzegde. De vergoeding van 1,1 miljoen dollar die LeJuan vooraf betaalde aan Chris, heeft ze nooit meer teruggekregen.

Pure diefstal

“Ik heb dit concert gesponsord uit liefde en respect voor de bewoners in nood", zegt LeJuan tegen het lokale nieuwsplatform. "Ik was te goed van vertrouwen en ben verbaasd dat Chris Brown weigert om mijn geld terug te geven voor een show waar hij niet is verschenen." Ze noemt de actie van de zanger 'pure diefstal'.

Respectloos

In een boodschap aan Chris Brown laat ze weten dat ze het hier niet bij wil laten zitten en een rechtszaak aanspant. "We leunen niet achterover en staan het niet toe dat je zo respectloos omgaat met de slachtoffers van de orkaan Ida en Nicholas."

Chris Brown en zijn team hebben nog niet gereageerd op het voorval.

Ster advertentie
Ster advertentie