Entertainment

Chris Brown deelt berichten van vrouw die hem beschuldigt van verkrachting

foto: EPA
  1. Newschevron right
  2. Chris Brown deelt berichten van vrouw die hem beschuldigt van verkrachting

Chris Brown heeft via Instagram (audio)berichten gedeeld van een vrouw die hem voor 20 miljoen heeft aangeklaagd wegens verkrachting. In de berichten valt te lezen en te horen dat de vrouw nog een keer met hem naar bed wilde.

"Plotseling slaperig"

Eind januari werd bekend dat een vrouw Chris Brown had aangeklaagd wegens verkrachting op een luxe jacht in Miami Beach. De r&b-zanger zou samen met de vrouw een drankje hebben gedronken op de jacht. Kort na het nuttigen van het drankje merkte de vrouw dat ze "plotseling slaperig" werd en zich "gedesoriënteerd" voelde. Chris zou haar toen mee hebben genomen naar een kamer waar de verkrachting zou hebben plaatsgevonden. De twee zouden vorig jaar meermaals met elkaar hebben afgesproken, maar tijdens hun laatste ontmoeting zou Chris Brown boos geworden zijn toen ze niet met hem naar bed wilde.

"Gemengde signalen"

Om zijn onschuld te bewijzen deelde Chris Brown afgelopen woensdag berichten van het vermeende slachtoffer. Zo deelde hij een audiobericht via zijn stories waarin de vrouw zegt dat de zanger "gemengde signalen" afgeeft. "Je hebt mijn berichten wel gelezen, maar je reageert niet, dus ik ga ervan uit dat je me niet haat. Ik wil je gewoon weer zien. Neem alsjeblieft je telefoon op. Als ik je met rust moet laten dan zal ik dat zeker doen, maar ik wil gewoon heel graag weer met je naar bed", klinkt het in het audiobericht. Ook deelde Chris Brown een screenshot van berichten die naar verluidt afkomstig zijn van de vrouw. Daarin zegt ze dat ze hem mist en dat hij de beste bedpartner is die ze ooit heeft gehad.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Chris overweegt juridische stappen

Naast het delen van de berichten op Instagram greep Chris Brown ook meteen het moment aan om zijn ongenoegen te uiten over de wijze waarop er in de media over hem werd gesproken, nadat het nieuws over de aanklacht naar buiten kwam. "Het is afgelopen met mijn naam door het slijk halen. Jullie kunnen nu duidelijk zien dat [de beschuldiging] een leugen is." Ook zegt de zanger dat hij juridische stappen overweegt tegen de vrouw.

Nog geen 24 uur nadat Chris Brown de berichten deelde, wist TMZ te melden dat een van de advocaten van de vrouw, Ariel Mitchell, afstand heeft genomen van de misbruikzaak. Mitchell heeft aan de entertainmentwebsite bevestigd dat de berichten afkomstig zijn van haar cliënt en dat ze daar niet van op de hoogte was.

Ster advertentie
Ster advertentie