Entertainment

Kendall Jenner en Bad Bunny lijken hun relatie te bevestigen

foto: AFP/EPA
  1. Newschevron right
  2. Kendall Jenner en Bad Bunny lijken hun relatie te bevestigen

Hoewel Kendall Jenner en Bad Bunny het beiden nog niet hebben bevestigd, lijkt het er toch op dat hun relatie officieel is. De twee zijn namelijk samen te zien in een nieuwe Gucci-campagne.

Campagne

De nieuwste Gucci-campagne is opgenomen op een vliegveld en draait om het idee van samen reizen, specifiek de bijzondere momenten van samen reizen. In de hoofdrol hebben we niemand minder dan lovebirds Kendall Jenner en Benito Antonio Martínez Ocasio, a.k.a. Bad Bunny. De video is gemaakt door Anthony Seklaoui en is geïnspireerd door de jetset glamour van de jaren '90. De nieuwe creatief directeur van Gucci, Sabato De Sarno, probeert de rijke geschiedenis van het merk te eren door een nieuw tijdperk van avontuurlijk en luxueus reizen te presenteren.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Kritiek

Het is duidelijk dat niet iedereen enthousiast is over deze campagne. Ondanks veel positieve reacties, ontvangt de campagne ook aanzienlijke kritiek. De keuze voor Bad Bunny wordt door sommige Gucci-fans als smakeloos beschouwd. Iemand schrijft onder de Gucci-foto's: ''Begrijpen de mensen van Gucci wel wat de songteksten van Bunny betekenen? Zo smakeloos!'' Een ander zegt: ''Ik heb nog nooit zo snel iets ontvolgd.'' Kendall krijgt ook kritiek, vooral vanwege de beelden op het vliegveld. Veel mensen vinden dit niet passen bij haar karakter, omdat Kendall zelden met openbare vluchten vliegt en meestal met een privéjet reist.

Privé

Het stel verscheen voor het eerst samen in het openbaar in februari, toen ze samen uit eten gingen met Justin Bieber en zijn vrouw Hailey Bieber. Sindsdien zijn Bad Bunny en Kendall verschillende keren samen gezien. Onlangs werden ze gespot tijdens een romantische avond in het Carbone restaurant in New York City. Ondanks hun vele openbare verschijningen dit jaar, hebben Kendall en Bad Bunny nog niet openlijk gesproken over hun relatie. ''Mensen weten alles over mij, dus wat is er nog over om te beschermen? Mijn privéleven, mijn persoonlijke leven. Dat is het enige antwoord'', vertelde Bad Bunny aan Rolling Stone in juni. ''Uiteindelijk is mijn privacy het enige wat ik heb.''

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie