Naar homepage
Entertainment

Dwayne 'The Rock' Johnson denkt erover na om zich verkiesbaar te stellen

foto: Kathy Hutchins / Shutterstock.comfoto: Kathy Hutchins / Shutterstock.com
  1. Newschevron right
  2. Dwayne 'The Rock' Johnson denkt erover na om zich verkiesbaar te stellen

Dwayne Johnson heeft aan USA Today laten weten dat hij zich verkiesbaar zou stellen 'als dat is wat de mensen willen'. Zelf ziet hij een presidentiële race wel voor zich in de toekomst, maar het is volgens hem wel belangrijk dat mensen daar ook echt in geïnteresseerd zijn.

Vinger aan de pols

"Ik zou het zeker overwegen als mensen daar behoefte aan zouden hebben. Het is niet aan mij, dus ik wacht af en luister wat mensen zeggen. Ik houd op dit moment een vinger aan de pols", vertelt Dwayne in het interview.

Niet de eerste

The Rock zou niet de eerste acteur zijn die een overstap maakt naar de politiek. Arnold Schwarzenegger was van 2003 tot 2011 de gouverneur van Californië en Cynthia Nixon deed eens een gooi naar het gouverneurschap van de staat New York.

Steun van Kevin Hart

In 2017 liet Kevin Hart al eens aan USA Today weten dat hij Dwayne in de politiek zou willen zien. "In de wereld waarin we vandaag leven, zie je dat mensen zoals Dwayne effect hebben. Hij is heel serieus als het gaat om het verspreiden van liefde en positiviteit. Als hij zichzelf in een politieke positie zou plaatsen, zou hij mijn steun krijgen."

Ster advertentie
Ster advertentie