Entertainment

Dwayne "The Rock" Johnson besmet met corona: "Een van de moeilijkste ervaringen uit mijn leven"

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Dwayne "The Rock" Johnson besmet met corona: "Een van de moeilijkste ervaringen uit mijn leven"

Een emotionele Dwayne "The Rock" Johnson heeft een video op Instagram gepost waarin hij vertelt dat hij, samen met zijn vrouw en twee kinderen, besmet is met het coronavirus.

Flinke tegenslag

De twee dochters van The Rock, Jasmine (4) en Tiana (2), hebben alleen wat keelpijn gehad, maar voor Dwayne en zijn vrouw Lauren was het een stuk zwaarder. Dat vertelt The Rock in de video. Hij noemt het zelfs een van de moeilijkste ervaringen uit zijn leven. “Ik heb veel tegenslagen gehad in mijn leven maar besmet raken met het coronavirus is veel anders dan bijvoorbeeld een zware blessure. Je wil je familie beschermen dus als je gezin besmet raakt is dat een flinke tegenslag.”

Gelukkig gaat het weer beter met het gezin. Dwayne en Lauren zijn na drie weken aan de beterende hand en zijn nu ook niet meer besmettelijk.

Boodschap

Dwayne wil iedereen meegeven om voorzichtig te blijven en wil mensen laten inzien dat zelfs mensen die je vertrouwt, je kunnen besmetten zonder dat ze het door hebben. Dit is namelijk ook de manier waarop The Rock en zijn gezin besmet zijn geraakt, ze zouden contact hebben gehad met goede vrienden.

Ster advertentie
Ster advertentie