Entertainment

Basketbalvloer met handtekening Kobe Bryant gaat veiling in voor half miljoen

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Basketbalvloer met handtekening Kobe Bryant gaat veiling in voor half miljoen

Ben je fan van de overleden basketballer Kobe Bryant én steenrijk? Dan is er goed nieuws: er is een uniek verzamelobject te koop waar je heel blij van wordt. Een groot deel van het hardhouten veld van Staples Center - het stadion waar Kobe zijn laatste NBA-wedstrijd speelde - staat klaar om geveild te worden, aldus TMZ.

fortuin

Het stuk basketbalveld, waar de handtekening van de op 26 januari omgekomen basketballer op staat, gaat je alleen wel een fortuin kosten. De vloerplaat is naast de handtekening ook voorzien van het originele rugnummer van rugnummer van Kobe (nummer 8), wit geverfd en omlijnd in de clubkleur van de Lakers, paars.

beste wedstrijden

Kobe speelde op zijn 38e een van zijn beste wedstrijden ooit op deze vloer. Dat is ook een van de redenen dat de vloer nu waarschijnlijk voor zo'n 500.000 dollar verkocht gaat worden.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

donatie

Er wordt gezegd dat de koper van de vloer automatisch 10 procent van de opbrengsten doneert aan de Mamba & Mambacita Sports Foundation: een stichting die genoemd is naar Kobe en Gigi Bryant en die jonge sporters ondersteunt.

Wie geïnteresseerd is kan vanaf 4 september bieden. Op 26 september wordt er een live veiling uitgezonden.

Ster advertentie
Ster advertentie