Entertainment

Nicki Minaj zegt dat haar nieuwe album 'de mensheid zal redden'

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Nicki Minaj zegt dat haar nieuwe album 'de mensheid zal redden'

Als het aan Nicki Minaj ligt, behoren alle wereldproblemen binnenkort tot het verleden. Ze is er namelijk van overtuigd dat haar aankomende album Pink Friday 2 de mensheid zal redden. Dat meldt de rapper op X, voorheen Twitter.

'Meesterwerk'

Nicki besloot afgelopen weekend via X haar fans een update te geven over wat ze kunnen verwachten van haar vijfde plaat. Naar eigen zeggen wordt Pink Friday een waar meesterwerk. "Ik maak niet eens een grapje. Over 111 dagen komt Pink Friday 2 uit om de mensheid te redden en ze hoop te geven", aldus de rapper. "Wanneer jullie dit meesterwerk in handen krijgen, zullen jullie in de zevende hemel zijn. Ik houd zoveel van (dit album, red.)" In een vervolgtweet geeft ze criticasters ook een waarschuwing. "Als je nog steeds twijfelt, zullen de barbz zich verzamelen rond een kampvuur. Je zult moeten afwachten om te zien wat we dan gaan doen."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Vervolg op debuutalbum

Nicki Minaj kondigde vorige maand de titel van haar aankomende album aan. De plaat moet volgens de rapper een direct vervolg zijn op haar succesvolle debuutalbum Pink Friday. Fans moeten nog wel even geduld hebben, aangezien Pink Friday 2 pas op 17 november uitkomt.

Samenwerking met Drake

Los van haar nieuwe album kunnen fans ook een gastbijdrage van Nicki verwachten op Drakes aankomende project For All The Dogs. Dat bevestigde Drake eerder deze maand tijdens een concert in Detroit. "Ik ga iets verklappen vanavond, want ik heb veel liefde voor Detroit. Ik moet jullie vertellen dat ik en Nicki onze eerste track hebben in een hele lange tijd hebben gemaakt. Ik heb zoveel liefde voor haar", aldus Drake. De titel van het nummer hield de rapper nog wel geheim.

Ster advertentie
Ster advertentie