Entertainment

Megan Fox knipte afgelopen weekend een gat in haar outfit zodat ze seks kon hebben

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Megan Fox knipte afgelopen weekend een gat in haar outfit zodat ze seks kon hebben

Megan Fox knipte afgelopen weekend in Las Vegas een gat in haar outfit zodat ze seks kon hebben met Machine Gun Kelly. Dat maakt ze zelf duidelijk via een screenshot dat ze deelt op Instagram, waarin een privégesprek tussen Megan en haar styliste te zien is.

Instagrampost

Megan publiceerde de schermafbeelding in een serie video's en foto's rondom haar verblijf in Las Vegas afgelopen weekend. Ze was daar samen met Machine Gun Kelly in het kader van de Billboard Music Awards en andere festiviteiten. In de schermafbeelding, die na drie swipes te zien is, valt te lezen dat Megan haar styliste vraagt of haar outfit duur was, omdat ze de kleding samen met haar vriend onder handen heeft genomen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Gat bij het kruis gesneden

"Was deze blauwe outfit duur? Want we hebben net een gat bij het kruis gesneden zodat we seks konden hebben", schrijft Megan aan haar assistent op het gebied van mode. De kans is groot dat Megan de outfit weer bij haar moet inleveren. Haar styliste lijkt er echter wel om te kunnen lachen en geeft aan dat Megan zich geen zorgen hoeft te maken. "Ik haat je", zegt ze, ondersteund door emoji's die huilen van het lachen. "Ik zal het fixen."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Bloed drinken

Het is niet de eerste keer dat Megan en MGK om een bizarre reden het nieuws halen. Zo werd ze in januari ten huwelijk gevraagd door MGK en plaatste ze een video van het aanzoek op haar Instagram, waarmee ze veel mensen verbaasde met haar caption. "Ik zei 'ja'... en toen dronken we elkaars bloed", schreef Megan zonder meer uitleg te geven. Niet veel later bevestigde ze het bericht aan Glamour. "Het zijn maar een paar druppels, maar we consumeren inderdaad elkaars bloed af en toe. Dat doen we alleen voor rituele doeleinden."

Ster advertentie
Ster advertentie