Entertainment

Monica Geuze door FHM uitgeroepen tot mooiste vrouw van Nederland 2021

foto: Instagram: @monicageuze
  1. Newschevron right
  2. Monica Geuze door FHM uitgeroepen tot mooiste vrouw van Nederland 2021

Monica Geuze is door tijdschrift FHM uitgeroepen tot mooiste vrouw van Nederland 2021. "Wat een enorme eer", schrijft ze op Instagram. "Uiteraard is schoonheid nooit een competitie en hoop ik dat iedereen zichzelf een mooi mens van binnen en van buiten voelt."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Enkel verzwikt

Op Instagram post Monica een filmpje waarin te zien is hoe ze de prijs in ontvangst neemt van goede vriend Ronnie Flex. "Dat je wordt uitgeroepen tot 'De Mooiste Vrouw van Nederland 2021' en volledig door je enkel gaat kan alleen mij gebeuren", schrijft ze erbij. In het filmpje zie je haar vlak voor het podium namelijk licht door haar enkel zwikken.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Victoria Koblenko

Victoria Koblenko kreeg van FHM de All Time Favorite Award uitgereikt. Die oeuvreprijs ging eerder al naar Katja Schuurman en Yolanthe Cabau. Voetbalster Lieke Martens werd uitgeroepen tot Mooiste Sportvrouw.

Vorige winnaressen

Vorig jaar stond presentatrice Sylvana IJsselmuiden boven aan de FHM500-lijst met mooiste vrouwen. Het jaar daarvoor ging de titel naar Jessie Jazz Vuijk en in 2018 was Shelly Sterk de winnaar.

Ster advertentie
Ster advertentie