OMG

Monica Geuze ontmoette nieuwe date (29) via exclusieve dating-app

foto: Screenshot Videoland, Like Monica
  1. Newschevron right
  2. Monica Geuze ontmoette nieuwe date (29) via exclusieve dating-app

In de nieuwe reality-serie Like Monica, wordt duidelijk dat Monica Geuze een bijzondere jongen heeft ontmoet via de exclusieve dating-app Raya. "Ik heb nog nooit iemand op deze manier ontmoet," vertelt ze.

Verliefde blik

In de eerste aflevering, die gisteren verscheen op Videoland, krijgen we het gezicht van de 29-jarige Robert niet te zien, maar de camera's zijn er wel bij als Monica met hem en een vriendin afspreken in een bar. Daar kijkt Monica met een verliefde blik naar haar nieuwe lover. De zakenman denkt dat hij en Monica wel lang samen kunnen blijven omdat "zij net zulke zwarte humor heeft als ik."

exclusieve Dating-app

De twee hebben elkaar ontmoet via dating-app Raya. Dat is een exclusieve app waar mensen alleen op uitnodiging van anderen lid van kunnen worden. Daarna moeten ze nog door een strenge selectie heen, waarbij de social media-accounts van de nieuwe leden worden gescreend. Het is daardoor een exclusieve plek geworden voor rijke, bekende, en succesvolle mensen.

ruzie met lars

Monica vertelt ook dat zij en haar ex, Lars het nu "niet gezellig hebben." Ze waren in eerste instantie niet met ruzie uit elkaar gegaan, maar vier maanden na de breuk praten de voetballer en Monica niet meer met elkaar. In de aflevering bespreekt ze dit met haar masseuse. "Ik ga nu verder met mijn leven, en dat vind hij heel lastig." Dat Lars nu in ieder geval een jaar in Zuid-Korea zit, vindt Monica moeilijk. Vooral omdat hun dochter, Zara-Lizzy, nu zonder vader opgroeit.

"Zelf red ik het wel (...) maar ik vind het voor haar wel echt kut dat ze haar vader moet missen," zegt Monica in tranen.

"ik hoop dat jullie zien wat voor een vader ik ben"

Na afloop van de aflevering kreeg Lars zoveel negatieve reacties, dat hij er vandaag via Instagram op reageerde. "Elk huisje heeft zijn kruisje. Niemand is perfect. Ik niet, Monica niet, en zo heeft iedereen wel zijn dingen!" Fans van Monica verwijten hem dat hij alleen voor het geld naar Zuid-Korea is gegaan en nu zijn dochter in de steek laat. Maar in zijn bericht laat Lars weten dat hij hoopt dat "jullie kunnen zien wat voor een vader ik ben. En nee, niet perfect, maar ik doe wel elke dag mijn best om er eentje te worden!"

Ster advertentie
Ster advertentie