Naar homepage
Entertainment

Kim Kardashian geeft als kerstcadeau 500 dollar aan duizend volgers

bron: Kathy Hutchins / Shutterstock.com
  1. Newschevron right
  2. Kim Kardashian geeft als kerstcadeau 500 dollar aan duizend volgers

Ho-ho-ho, Kim Kardashian speelt dit jaar op Twitter voor kerstman. Ze geeft namelijk 500 euro weg aan maar liefst duizend gelukkige volgers. De tweet ontving na zeven uur al zeventigduizend likes.

Moeilijk jaar

"Het is de mooiste tijd van het jaar. Ik weet dat 2020 een moeilijk jaar is geweest en dat veel mensen het moeilijk hebben en zich zorgen maken om hoe ze de huur gaan betalen, brood op de plank krijgen of een cadeautje voor de kinderen onder de boom gaan kopen. Ik wil daarom de liefde delen door aan duizend mensen 500 dollar te schenken", schrijft Kim op Twitter.

Baan verloren

Het enige dat volgers moeten doen om kans te maken op 500 dollar is hun $Cashtag delen met Kim. Dit is een accountnaam van iemand die Cash App gebruikt, een applicatie voor online betalingen. Onder de post stromen de reacties binnen. Zo schrijft een alleenstaande moeder dat ze twee banen heeft om haar pasgeboren baby die te vroeg is geboren te kunnen onderhouden. Anderen laten weten dat ze hun baan zijn verloren door de pandemie en geen geld meer hebben om de huur en boodschappen te betalen. Het is nog niet bekend wanneer Kim de gelukkige volgers kiest.

Ster advertentie
Ster advertentie