Entertainment

5 feesten waar je gratis heen kunt gaan op Koningsdag

  1. Newschevron right
  2. 5 feesten waar je gratis heen kunt gaan op Koningsdag

Op Koningsdag staat Nederland weer helemaal in het teken van muziek, feestjes en festivals. Gelukkig is er ook genoeg te beleven wanneer je geen geld hebt voor een duur kaartje. Bekijk hier de vijf tips voor een leuke Koningsdag- of nacht voor wanneer je even niet zoveel te besteden hebt.

1. Dancetour , dordrecht

Op Koningsdag van 13:00 tot 21:00 kun je losgaan op artiesten als Lil kleine, Bizzey en Jebroer bij het Dancetour festival in Dordrecht. Dit is toegankelijk voor iedereen vanaf zestien jaar.

2. the life i live , den haag

THE LIFE I LIVE is een groot festival in de binnenstad van Den Haag. Daar komen maar liefst 50 artiesten optreden. Je kunt feesten op muziekstijlen als hiphop, rock, soul, funk, dance en nog veel meer. Op Koningsnacht gaat het dak eraf van 19:00 tot 01:00 en op Koningsdag van 12:30 tot 20:00. Wil je meer weten, dan kun je hier meer lezen over het festival.

3. ndsm Vrijhaven , amsterdam

Op het kleurrijke NDSM-werf is er ook wat leuks te doen, namelijk NDSM Vrijhaven. Er is eten, drinken, muziek, feest en entertainment op het festival. Eén grote gezellige boel dus.

4. kingsize festival , arnhem

Bij het KingSize festival in Arnhem komen artiesten optreden zoals Boef, Frenna, SFB, Famke Louise en nog veel meer. Dat belooft een onvergetelijk feestje te worden.

5. FunX bij urban music festival, amsterdam

Kan je niet bij het Urban Music Festival zijn? Dan kun je vanaf 13:00 de optredens live volgen op je favoriete radiozender, via de website, de socials en de gratis FunX-app. Er komen artiesten optreden zoals Frenna, Boef, Chivv, Dopebwoy, Yung Felix, Tabitha en nog veel meer.

Ster advertentie
Ster advertentie