Entertainment

Demi Lovato verloofd met haar liefje Max Ehrich

foto: Instagram @ddlovato
  1. Newschevron right
  2. Demi Lovato verloofd met haar liefje Max Ehrich

Ze kennen elkaar pas sinds begin dit jaar, maar een dolverliefde Demi Lovato heeft bekendgemaakt dat ze gaat trouwen met haar vriend Max Ehrich. De zangeres maakte het nieuws vandaag bekend op Instagram.

'kleine partner'

Demi plaatste een aantal foto's van haar en Max op het strand. "Toen ik een klein meisje was noemde mijn vader mij altijd 'zijn kleine partner' - iets dat misschien raar klinkt zonder zijn zuidelijke cowboy-accent. Voor mij was het wel duidelijk. En nu weer helemaal, want ik word nu zelf iemand anders z'n partner", schrijft Demi bij de foto's van haar en haar toekomstige hubby op het strand.

"Vanaf het moment dat ik je leerde kennen wist ik dat ik van je hield. Het was een gevoel dat ik niet kan beschrijven aan iemand die dit niet ook zelf heeft meegemaakt en gelukkig had jij hetzelfde. Ik heb me nog nooit zo onvoorwaardelijk geliefd gevoeld door iemand in mijn leven (behalve mijn ouders) met al mijn gebreken en alles erbij. Je zet mij nooit onder druk om iemand anders te zijn dan mezelf. Jij zorgt ervoor dat ik de beste versie van mezelf wil zijn. Ik ben vereerd om jouw huwelijksaanzoek te mogen accepteren. Ik houd meer van je dan een caption kan vertellen en ik ben dolenthousiast om een familie en leven met jou te starten. Ik houd voor altijd van jou mijn baby. Mijn partner. Op onze toekomst!"

overdosis

Ondanks de coronacrisis gaat het dit jaar heel erg goed met Demi. Ze belandde in 2018 in het ziekenhuis na een overdosis, waardoor ze bijna was overleden. Haar assistente vond haar bewusteloos in bed nadat ze een lange nacht gefeest had. De zangeres was in die tijd teruggevallen in haar drugsverslaving, terwijl ze daarvoor zes jaar lang clean was.

Ster advertentie
Ster advertentie