Entertainment

Bokoesam opent binnenkort eigen BBQ-restaurant

foto: Instagram: bokoesamfoto: Instagram: bokoesam
  1. Newschevron right
  2. Bokoesam opent binnenkort eigen BBQ-restaurant

Bokoesam liet een lange tijd geleden in BKE en Young Belegen al weten dat hij op zijn cheese is. Ook in 2021 laat Bokoesam zien wat voor vlees hij in de kuip heeft als jonge ondernemer. Eerder deze maand liet de artiest weten dat zijn eigen label eraan zit te komen, maar dat is nog niet alles. Hij liet op Instagram weten dat hij, naast het starten van een eigen label, ook zijn eigen BBQ-restaurant zal openen.

Geen shows

De coronamaatregelen maken het onmogelijk voor artiesten om op de treden, maar stilzitten is niets voor Bokoesam. '''Van shows door heel het land, naar een eigen bezorg-/afhaal restaurant'', schrijft hij in zijn Instagram-post.

BBQ lover

''De mensen die me een beetje kennen, weten hoeveel ik van BBQ houd en hoelang ik al stiekem een BBQ-zaak wil.'' Het restaurant wordt dan ook een BBQ-restaurant: Late Night BBQ. Het is een uitdagende tijd om een restaurant te openen, maar Bokoesam heeft er hard voor gewerkt en gaat er dan ook 100% voor. ''We zijn dit jaar druk bezig geweest achter de schermen en het is niet altijd even makkelijk geweest in deze tijd waar we in leven, maar het is nu eindelijk zo ver.''

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie