Entertainment

Typhoon en zijn vriendin Marie zijn verloofd

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Typhoon en zijn vriendin Marie zijn verloofd

Typhoon en zijn vriendin Marie gaan trouwen. De rapper, die eigenlijk Glenn de Randamie heet, heeft zijn vriendin tijdens een vakantie ten huwelijk gevraagd, vertelt Marie in Vogue Living tijdens een een dubbelinterview met haar kersverse verloofde.

verjaardagsetentje van dotan

De twee leerden elkaar twee jaar geleden kennen tijdens een verjaardagsetentje van Dotan, die een gezamenlijke vriend van hen is. Voor Glenn was het gelijk raak. "Ik was niet op zoek die avond, maar toen ik Marie zag was ik overdonderd door zo’n... fel brandend licht. Iedereen op het feest verdween in een donkere schaduw en zij lichtte op tussen de mensen. Ik zag haar hart schijnen." De twee hebben de hele avond gepraat en vergaten zelfs te eten.

"Op een gegeven moment ben ik teruggegaan naar mijn tafel omdat ik dat van mezelf moest doen, om haar even los te laten. Cool it down, cool it down, dacht ik, niet al té gretig, Glenn. Ik had honger, maar het eten was intussen weg. Toen kwam Marie naar mijn tafel gelopen met een bord vol restjes. Ik herinner me niet meer wat erop lag, vast niet veel soeps, maar het feit dat ze daar stond met dat bordje ... Op dat moment werd ik verliefd."

herkenning en vertrouwd gevoel

Ook Marie voelde direct een klik. "De herkenning en het vertrouwde gevoel waren er voor mij meteen, maar ik had geen idee dat Glenn het zo intens beleefde", vertelt ze.

"Na die avond hebben we elkaar twee weken niet gezien, tot ik een berichtje kreeg waarin Glenn vroeg of we een keertje konden hangen. Ik dacht: hangen? Wat betekent dat? Eigenlijk dacht ik: kon je niets leukers verzinnen?"

tussen de pringles op één knie

De twee zijn helemaal verliefd. "We zijn allebei intuïtief, gevoelig, en staan op een bizar verwante wijze in het leven. Voor mij is het woord voor onze liefde: logisch", vertelt Glenn, die Marie kortgeleden ten huwelijk vroeg om hun liefde te bezegelen.

"Tussen de wijn en de Pringles ging Glenn op één knie. Natuurlijk zei ik: "JA!"'

Ster advertentie
Ster advertentie