Entertainment

Lil Uzi Vert gaat stoppen met rap om kleding te maken

foto: FunX
  1. Newschevron right
  2. Lil Uzi Vert gaat stoppen met rap om kleding te maken

Lil Uzi Vert heeft officieel bevestigd dat Luv Is Rage 3 hun laatste album wordt. Volgens nieuwsmedium TMZ heeft de rapper laten weten dat hen klaar is met de druk die komt kijken bij het maken van albums en zich gaat richten op het maken van kleding.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Kledingmerk

Lil Uzi heeft hun tijd moeten nemen voor dit laatste, aankomende album. Fans wachten al een lange tijd met smart op het project. Nu het project er eindelijk echt aankomt, richt de artiest hun pijlen op nieuwe avonturen. Zo laat de rapper weten dat hen al is begonnen met het opzetten van een thuiskantoor voor hun kledingmerk. Lil Uzi's partner, JT van de City Girls, zal geen onderdeel worden van het creatieve proces. Volgens Uzi moet zij zich focussen op haar eigen werk.

Nummer 1

Het moment om een carrièreswitch te maken doet zich voor Lil Uzi Vert eigenlijk op het best mogelijke tijdstip voor. Het afgelopen jaar was de rapper te horen op twee nummer 1 albums: hun eigen Pink Tape en Pink Friday 2 van Nicki Minaj. Veel artiesten overwegen te stoppen rond hun hoogtepunt. Het lijkt erop dat ook Lil Uzi Vert in dat rijtje zal vallen.

Ster advertentie
Ster advertentie