Entertainment

Lil Uzi Vert zet enorm herenhuis te koop voor 6 miljoen dollar

foto: AFP - Michael Tran
  1. Newschevron right
  2. Lil Uzi Vert zet enorm herenhuis te koop voor 6 miljoen dollar

Lil Uzi Vert zet hun enorme herenhuis op de markt voor een geldbedrag van maar liefst zes miljoen dollar. Volgens The Hollywood Reporter bevindt het landhuis zich op een privélocatie in Bell Canyon, net buiten Los Angeles in Ventura County.

Herenhuis

Het reusachtige huis bestaat uit meer dan zevenduizend vierkante meter, heeft vijf slaapkamers, zes badkamers en nog meer luxueuze voorzieningen. Denk hierbij aan een jacuzzi en een zwembad. Naast het feit dat je je hele familie hierin kwijt kan, komt het herenhuis ook met een groot stuk land. Het huis ligt namelijk op 5.460.000 vierkante meter grond in een gated community.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Lil Uzi Vert

De artiest kocht het huis met glazen wanden oorspronkelijk voor 4,4 miljoen dollar in 2021. Mocht hen het echt kunnen verkopen voor de vraagprijs, dan zal Uzi meer dan een miljoen dollar aan winst overhouden. Het is nog niet duidelijk waar hen zal verblijven als het herenhuis eenmaal verkocht is.

Uzi is niet de enige beroemdheid die een huis op hun naam heeft staan in het Bell Canyon-gebied. Zo hebben onder meer Jhené Aiko, Trey Songz, Shaquille O'Neal en Joe Rogan ook huizen in het gebied weten te bemachtigen. Dus mocht jij nog 6 miljoen op je bank hebben staan, dan is dit je kans.

Ster advertentie
Ster advertentie