Entertainment

Social Talk: Cardi B interviewt presidentskandidaat en Breezy is blije papa

foto: Instagram: chrisbrownofficial
  1. Newschevron right
  2. Social Talk: Cardi B interviewt presidentskandidaat en Breezy is blije papa

Wat gebeurde er vandaag op de socials? Check hier de laatste juice!

Cardi x Bernie sanders

De campagnes voor de presidentsverkiezingen in Amerika zijn weer volop bezig. De Amerikanen willen weten wat de presidentskandidaten voor hen kunnen betekenen en daar sluit Cardi B zich ook bij aan. Zij ging in gesprek met de democratische kandidaat Bernie Sanders en vroeg wat hij zou doen aan het minimumloon.

coming to america 2

De makers van Coming To America voegen steeds meer acteurs aan de cast toe. Wesley Snipes heeft zich al aangesloten en nu ook Teyana Taylor. Zij heeft samen met actrice Leslie Jones ook een rol weten te strikken. Het belooft een goede film te worden.

Tabitha is beat!

Dat Tabitha mooi is, wisten we allang, maar vandaag deelde ze een make-up look die haar nog meer laat stralen. Natuurlijk met dank aan haar toffe glam squad.

papa brown

Je kan veel dingen over Chris Brown zeggen, maar de zanger ziet er in ieder geval wel uit als een goede vader. Op Instagram deelde hij een kleurrijke en vrolijke foto met zijn schattige dochter Royalty. Cute!

Mama ciara

Ciara is trotse moeder van twee superschattige kindjes. Vandaag deelde ze een post van haar tweejarige dochter, Sienna, met een boodschap die je hart doet smelten. "Je kan alles doen zolang je erin gelooft. Loop nooit een ruimte in, denkend dat je iets niet kan vanwege je geslacht."

Ster advertentie
Ster advertentie