Entertainment

Social Talk: Ashafar gaat stuk bij modeshow en Kim gooit dino-feestje voor Saint

foto: Instagram: Ashafarofficial, Kimkardashian
  1. Newschevron right
  2. Social Talk: Ashafar gaat stuk bij modeshow en Kim gooit dino-feestje voor Saint

Ready voor de socials? Waarom gaat Ashafar stuk bij een catwalk? Waarom gooit Tabitha een emotionele post online?Check hier de laatstejuice!

the roast of Ali B

Gisteren was de keiharde Roast van Ali B op Comedy Central te zien. Onder andere I Am Aisha, Brace en Willie Wartaal waren aanwezig om Ali B verbaal kapot te maken. De rapper en The Voice-jurylid wist de roasters zelf ook goed te pakken en kwam met wat scherpe, grove grappen die maar net konden. Op Instagram laat hij nog wel even weten dat hij alleen mensen roast van wie hij houdt!

ASHAFAR NIET EENS MET FASHIONSHOW

Als je ooit bij een catwalk bent geweest, dan weet je dat niet alles wat daar geshowed wordt altijd even mooi of praktisch is. Ashafar had precies zo'n moment toen hij bij een modeshow was en iemand langsliep met zo'n creatieve outfit. Dat was ook precies het moment dat een van zijn matties hem vastlegde!

Kim gooit dino-feestje voor Saint

Als er iemand jarig is in de Kardashian-familie wordt dat goed gevierd. Zo ook de vierde verjaardag van Saint. Kanye en Kim hadden voor de kleuter een Jurassic Park themafeestje georganiseerd met mega ballonnen-dinosaurussen. Zo te zien was het een droom die uitkwam voor Saint!

Tabitha heeft een goed jaartje gehad

Het jaar is nog niet voorbij, maar Tabitha heeft al wel een heel mooi en dankbaar bericht op Insta gepost. Hiermee wil ze haar team en fans bedanken voor een succesvol 2019. De zangeres heeft dit jaar namelijk 179 miljoen streams op Spotify behaald en is daarmee de meest gestreamde zangeres van Nederland in 2019. "Ik wens jullie alvast hele fijne feestdagen toe en een veilig en gelukkig uiteinde. Mijn hart is vol en dankbaar lieve followers ? tot in 2020. "

Ster advertentie
Ster advertentie