Entertainment

Britney Spears verliest baby door miskraam

foto: Shutterstockfoto: Shutterstock
  1. Newschevron right
  2. Britney Spears verliest baby door miskraam

Britney Spears was in verwachting van haar derde kindje, maar heeft na vijf weken zwangerschap een miskraam gehad. Dat schrijft de 40-jarige zangeres zaterdag op Instagram.

Wonderbaby kwijtgeraakt

"We zijn onze wonderbaby vroeg in de zwangerschap kwijtgeraakt. Dit is voor iedere ouder verpletterend", schrijft Britney. In april kondigde de zangeres aan dat ze zwanger was van haar verloofde Sam Asghari. "Misschien hadden we moeten wachten met het aankondigen van de komst van ons kindje, maar we waren zo enthousiast dat we het nieuws meteen wilden delen."

Kinderwens blijft

Britney schrijft dat de wens om samen een kindje te krijgen blijft. "Onze liefde voor elkaar is onze kracht. We zullen blijven proberen ons prachtige gezin uit te breiden."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Verloofd

Britney heeft al twee tienerzonen met haar ex-man Kevin Federline van wie ze in 2007 is gescheiden. De zangeres kreeg in 2016 een relatie met Sam en sinds september vorig jaar zijn de twee verloofd.

Einde curatorschap

De Baby One More Time-zangeres was de afgelopen maanden veel in het nieuws door de rechtszaak tussen haar en haar vader, Jamie Spears. Hij was dertien jaar lang haar toezichthouder en maakte ingrijpende besluiten over haar leven. Zo mocht ze geen beslissingen nemen over geld, medische zaken of het krijgen van meer kinderen. Haar vader dwong haar om een spiraaltje te houden. In september 2021 maakte de rechtbank een einde aan het curatorschap.

Ster advertentie
Ster advertentie