Entertainment

Kim Kardashian post selfie met gevangenen uit Washington DC

foto: Instagram: Kim Kardashian
  1. Newschevron right
  2. Kim Kardashian post selfie met gevangenen uit Washington DC

Als het aankomt op het maken van de perfecte selfie, is Kim Kardashian een expert. Zelfs als ze er een aantal maakt met verschillende groepen gevangenen uit een gevangenis in Washington DC. Dit keer niet om er zelf mooi op te willen staan, maar om te laten zien waar ze mee bezig is: het filmen van de documentaire The Justice Project.

In The Justice Project wordt realityster Kim gevolgd in haar carrièreswitch om strafrechtadvocaat te worden en daarmee ook de strijd aan te gaan om gevangenen te bevrijden die onterecht vastzitten.

bewondering

In het bijschrift van de foto's die Kim nam met de gevangenen vertelt ze onder andere hoeveel bewondering ze heeft voor hoogleraar Marc Howard. Vanuit de Georgetown University geeft deze hoogleraar les aan gedetineerden die in een gevangenis van Washington DC zitten.

"Ik heb zoveel prachtige mensen ontmoet en ik kan niet wachten om hun verhalen met jullie te delen. We zijn bezig met het filmen van een documentaire dat via Oxygen te zien zal zijn. Ik hoop dat jullie daardoor ook meer zullen leren over het rechtssysteem."

Ster advertentie
Ster advertentie