Entertainment

J. Cole maakt debuut als professioneel basketballer bij Rwandees team 'The Patriots'

foto: YouTube: J. Cole
  1. Newschevron right
  2. J. Cole maakt debuut als professioneel basketballer bij Rwandees team 'The Patriots'

Een paar dagen nadat J. Cole zijn zesde studioalbum The Off-Season uitbracht, heeft de rapper zijn debuut gemaakt als professioneel basketballer. In zijn eerste wedstrijd voor de Rwanda Patriots heeft de artiest meteen drie punten gescoord.

Winst

Het basketbalseizoen is goed begonnen voor Cole. Hij sleepte met zijn team The Patriots namelijk meteen de winst binnen. De Rwandese club versloeg de Nigeriaanse club Rivers Hoopers met 83-60. Naast drie punten was Cole ook verantwoordelijk voor 3 rebounds en 2 assists.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Basketball Africa League

De Rwandese krant The New Times maakte vorige week al bekend dat basketbalfanaat J. Cole een contract had getekend bij de Rwanda Patriots. Als onderdeel van The Patriots neemt Cole het op tegen de landskampioenen van verschillende Afrikaanse landen in de Basketball Africa League, een competitie die een samenwerking is tussen het Amerikaanse NBA en het Afrikaanse FIBA om de sport in Afrika naar een hoger niveau te tillen. Alle teams die deelnemen aan de competitie bieden plek voor een aantal buitenlandse spelers, waardoor Cole zich kon aansluiten bij The Patriots. Hij wordt verwacht drie tot zes wedstrijden mee te spelen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie