Music

J. Cole dropt zijn langverwachte zesde album 'The Off-Season'

foto: YouTube: J. Cole
  1. Newschevron right
  2. J. Cole dropt zijn langverwachte zesde album 'The Off-Season'

Na vele singles en samenwerkingen is het langverwachte zesde album van J. Cole, The Off-Season, eindelijk uit en in zijn volledigheid te streamen. J. Cole kondigde het album in 2018 aan en zei des tijds dat het project "binnenkort" moest verschijnen. Het zou echter drie jaar duren voordat fans het album in zijn volle glorie konden beluisteren.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

The Off-Season

J. Cole onthulde ruim een week geleden de releasedatum van de opvolger van KOD en dropte een paar dagen later de korte track interlude als voorproefje van het album. In aanloop naar het album verscheen ook de mini-docu Applying Pressure: The Off-Season Documentary, waarmee de rapper een inkijkje gaf in de ontwikkeling van het project. The Off-Season telt twaalf tracks en bevat producties van bekende producers, zoals Timbaland, Boi-1da, DJ Dahi en T-Minus. In tegenstelling tot zijn laatste drie albums zijn er op het album ook een aantal gastbijdrages te vinden van andere rappers. Zo duiken op verschillende tracks onder anderen Lil Baby, 21 Savage, Cam'ron en Morray op.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

The Fall Off era

The Off-Season is het eerste album in een reeks projecten die The Fall Off Era heet. Na The Off-Season is Cole nog van plan de albums It's a Boy en The Fall Off uit te brengen. Laatstgenoemde wordt waarschijnlijk zijn allerlaatste project. Tot het zover is kun je op je gemak genieten van The Off-Season.

Ster advertentie
Ster advertentie