Entertainment

'Grote zorgen bij familie over bipolaire Kanye West'

foto: EPA
  1. Newschevron right
  2. 'Grote zorgen bij familie over bipolaire Kanye West'

Kanye West heeft zoals gewoonlijk weer grootse plannen, nu hij heeft aangekondigd dat hij president wil gaan worden, maar zijn familie maakt zich grote zorgen. De aankondiging zou niet goed zijn gevallen omdat zijn naasten zien hoe Kanye's bipolaire stoornis weer compleet de overhand krijgt.

Grote zorgen

Een bron in People Magazine vertelt dat het steeds heftiger wordt. "Het ging de afgelopen tijd goed met Kanye, maar hij blijft vanwege zijn bipolariteit last houden van stemmingswisselingen. De ene keer is hij manisch en dan weer depressief. Op dit moment verkeert hij weer in zo'n periode."

Kim Kardashian bezorgd

Zijn vrouw, Kim Kardashian, zou inmiddels flink bezorgd zijn. "Hoewel Kim hem steunt in alles wat hij doet, maakt ze zich ook zorgen. Net als de andere Kardashians, omdat die weer zien hoe stressvol dit voor Kim is. Kanye is ontzettend onvoorspelbaar, omdat hij soms wekenlang in een bepaalde gemoedstoestand verkeert en er geen peil op hem te trekken is. Na een poosje trekt het bij en is alles weer normaal. De familie hoopt dat dit nu ook het geval is."

#Vote4Kanye

Kanye lijkt zich er echter weinig van aan te trekken en is nog altijd van plan de nieuwe bewoner van het Witte Huis te worden. Op Twitter plaatste hij gisteravond een filmpje waarin hij laat zien hoe makkelijk het is om te stemmen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie