Entertainment

Megan Thee Stallion biedt fans hulp bij mentale problemen via website

foto: EPA
  1. Newschevron right
  2. Megan Thee Stallion biedt fans hulp bij mentale problemen via website

Iedereen struggelt weleens met mentale problemen. Of zoals Megan Thee Stallion het zegt: "Bad Bitches hebben ook slechte dagen". Daarom heeft de rapper een speciale website gelanceerd waarop fans terechtkunnen voor hulp bij mentale gezondheidsproblemen.

Hulplijnen en therapie

Op de pagina 'Bad Bitches Have Bad Days Too' vind je informatie in vier verschillende categorieën: organisaties waar je terechtkunt voor gratis therapie, hulplijnen bij verschillende mentale issues, doorverwijzingen naar platforms die gespecialiseerd zijn in de mentale gezondheid van zwarte personen en hulplijnen voor de lhbtiq-community.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Traumazine

De line 'Bad Bitches Have Bad Days Too' is afkomstig van Megans tracks Anxiety, die op haar nieuwste album Traumazine staat. "Iedereen gaat op een andere manier met trauma om en met 'Traumazine' confronteer ik mezelf met de dingen waar ik van wegloop", vertelde ze eerder aan The Cut. "Het is geruststellend om te weten dat andere mensen hetzelfde doormaken als wat jij misschien voelt."

Om hulp vragen

Megan deelde vorig jaar met de buitenwereld dat ze therapie heeft gevolgd. Dit nadat haar moeder in 2019 overleed aan een hersentumor. In een Facebookserie van Taraji P. Henson vertelde ze dat ze ten einde raad was op het moment dat ze besefte beide ouders kwijt te zijn. "Ik leerde dat het oké is om om hulp te vragen. En om in therapie te willen gaan."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Hulp in NL

De doorverwijzingen en hulplijnen op Megans website zijn van Amerikaanse organisaties. Voor hulp bij angsten, depressieve gevoelens of andere problemen kun je in Nederland terecht bij MIND Korrelatie. Zij zijn maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 21.00 bereikbaar via 0900-1450. Je kunt ook chatten, mailen of WhatsAppen voor advies en hulp via mindkorrelatie.nl. Daarnaast kun je dit soort dingen ook altijd met je huisarts bespreken.

Ster advertentie
Ster advertentie