Films, Series & TV

Megan Thee Stallion krijgt rol in Marvel-serie 'She-Hulk'

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Megan Thee Stallion krijgt rol in Marvel-serie 'She-Hulk'

Megan Thee Stallion beleeft tot zover een succesvol 2022. Zo bracht ze onder andere de hits Sweetest Pie en Plan B uit, dropte ze haar tweede album Traumazine en kreeg ze verschillende grote acteerrollen aangeboden. Een daarvan is een rol in de gloednieuwe Marvel-serie She-Hulk: Attorney at Law.

Wat voor rol in She-Hulk?

In een interview met het New Yorkse blad The Cut vertelt Megan meer over haar acteerambities. Ook wordt duidelijk dat ze binnenkort te zien zal zijn in She-Hulk: Attorney at Law. De serie is sinds 18 augustus te bekijken op Disney+ en bestaat uit negen afleveringen. Het is nog onbekend wat Megans rol in de serie is en in hoeveel afleveringen ze te zien zal zijn.

Ice Cube en Queen Latifah

Naast de bekendmaking over haar rol in She-Hulk vertelt Megan ook dat vooral Queen Latifah en Ice Cube haar inspireren om haar acteercarrière serieus te nemen. "Als ik naar hen kijk, voel ik me geïnspireerd om meer te doen dan alleen muziek maken", vertelt Megan. "Ik denk niet dat ik alleen actrice wil worden. Ik denk dat ik ook regisseur en producer wil worden in de toekomst."

Fucking Identical Twins

Naast She-Hulk verscheen Megan Thee Stallion dit jaar ook in de series P-Valley en Cardi Tries. Daarnaast zal ze in de nabije toekomst ook te zien zijn in de film Fucking Identical Twins, wat haar eerste acteerrol is in een speelfilm.

Ster advertentie
Ster advertentie