Entertainment

DaBaby claimt naar bed te zijn geweest met Megan Thee Stallion, Megan reageert

foto: YouTube: FULL SEND PODCAST
  1. Newschevron right
  2. DaBaby claimt naar bed te zijn geweest met Megan Thee Stallion, Megan reageert

De release van DaBaby's nieuwste project Baby On Baby 2 heeft voor enige controverse gezorgd, omdat hij in de track Boogeyman bijzondere onthullingen doet. De rapper claimt namelijk meerdere malen naar bed te zijn geweest met artiest Megan Thee Stallion, die op dat moment in een relatie zat.

Schietpartij Tory Lanez

Megan kwam eerder veelal in het nieuws omdat ze betrokken was bij een schietpartij met Tory Lanez. Zo zou Tory haar een miljoen dollar hebben aangeboden nadat hij op haar schoot. In de track Boogeyman vertelt DaBaby dat hij in dezelfde periode met haar afsprak. "De dag voordat ze zei dat Tory Lanez haar neerschoot, ging ik naar bed met Megan Thee Stallion", rapt hij op het nummer.

'Ik heb gewacht'

Volgens DaBaby was dat niet hun enige intieme ontmoeting. "Ik heb gewacht totdat ik het op mijn album kon zeggen. We deden 'het' de dag ervoor ook. Maar ik hield het echt en zei er niets over." DaBaby claimt in de track dat Megan's vriend contact met hem opnam om te checken wat er tussen hen speelde. "Haar mooie vriendje had me getweet. Hij was klaar om te sterven voor haar als een lafaard."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Negativiteit

Na de commotie door de uitspraken van DaBaby heeft ook Megan van zich laten horen via Twitter. Ze doet geen inhoudelijke uitspraken over de beweringen van de rapper, maar laat wel duidelijk merken niet blij te zijn met de negativiteit die er rondom haar imago ontstaat vanwege DaBaby's rapteksten. "Waarom is het alleen nieuws als ik zogenaamd iets negatiefs heb gedaan? Er is ook positief nieuws lol, waarom wordt dat genegeerd?"

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie