Entertainment

Cardi B krijgt de kriebels van Offset's Michael Jackson-tatoeage: "Kijkt me aan als ik 'bezig' ben"

foto: Instagram: @Oldmanebro @Offsetyrn
  1. Newschevron right
  2. Cardi B krijgt de kriebels van Offset's Michael Jackson-tatoeage: "Kijkt me aan als ik 'bezig' ben"

Cardi B was te gast in een podcast en deed een boekje open over een tatoeage van haar man Offset. Zoals je zou kunnen weten is hij namelijk groot fan van Michael Jackson. Hij heeft een enorm portret van de superster op zijn buik getatoeëerd. Cardi vertelt in een fragment dat ze moeite heeft met de tatoeage. Vooral als ze hem "daar beneden verwent", zegt ze dat Michael haar "aanstaart"...

Cardi B, Offset en MJ

Als Cardi B te gast is in een praatprogramma vertelt ze: "Jullie moeten echt die Michael Jackson tattoo zien op z'n buik..." Ze vertelt twijfelend in Hot 97's Ebro in the Morning: "Ik weet niet of ik dit wel moet zeggen.. Jawel ik ga het wel zeggen. Jullie moeten 'm echt zien. Want elke keer als ik probeer te.. weet je wel...*maakt een hele specifieke beweging* kijkt hij me zo aan. Ik zweer het echt!" Een van de hosts van de show reageert: "Haha Cardi zegt gewoon: 'Ik kan m'n man niets geven zonder dat Michael meekijkt!" "Jaa!", reageert ze. "De tattoo kijkt me dan echt aan van 'Yeaaaah'", zegt ze lachend. "Wacht maar tot je 'm ziet. Ben echt niet aan 't cappen, dan gaan jullie zien"

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

foto: Instagram: @Offsetyrn

Cardi B en Offset

Cardi en Offset zijn al een tijd samen, maar hun relatie gaat zeker niet altijd over rozengeur en maneschijn. Ze zijn meerdere keren uit elkaar geweest en betrokken vaak dan regelmatig hun fans en publiek in hun rollercoaster romance. Een van de hoogtepunten in hun on-again off-again lovestory was toen Cardi opeens hoogzwanger optrad bij Saturday Night Live met een liedje dat verwees naar het vreemdgaan van de Migos rapper. Ondertussen heeft het stel twee kindjes samen.

Ster advertentie
Ster advertentie