Entertainment

50 Cent gelooft niet in depressies: "Ik denk dat het een luxe is"

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. 50 Cent gelooft niet in depressies: "Ik denk dat het een luxe is"

50 cent was onlangs te gast bij de populaire Amerikaanse radioshow Big Boy's Neighborhood. Tijdens het interview kwamen niet alleen verschillende feiten over zijn indrukwekkende carrière aan bod, maar ook persoonlijke overtuigingen. Zo is hij ervan overtuigd dat een depressie een luxe is.

'Depressie is een luxe'

Volgens 50 hebben mensen die het financieel moeilijker hebben in het leven niet 'de luxe' om depressief te zijn. "Ik denk dat de dingen die je meemaakt, je maken wie je bent. Sommige dingen wil ik echt vermijden op het pad dat ik bewandel. Ik denk bijvoorbeeld dat een depressie een luxe is", aldus de rapper. "Waar ik vandaan kom, kunnen mensen zich het niet veroorloven om depressief te zijn."

Het leven gaat door

50 vertelt dat dat voornamelijk komt, omdat het leven gewoon doorgaat, ongeacht je mentale gesteldheid. Hij denkt dan ook dat velen met tegenzin naar hun werk gaan "Je moet de rekeningen betalen, toch? Je moet dus uit bed komen en doen wat je moet doen om te kunnen gaan werken. Er zijn op dit moment mensen op hun werk die daar totaal niet willen zijn, maar ze hebben verantwoordelijkheden."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Nieuwe muziek

Naast zijn kijk op depressies deelde 50 Cent ook goed nieuws voor fans: hij komt dit jaar eindelijk met nieuwe muziek. Daarvoor werkt hij samen met niemand minder dan Dr. Dre. "Ik probeer altijd de beste muziek te maken en wanneer ik het gevoel heb dat ik iets goeds in handen heb, breng ik het naar Dre. Ik weet dat hij er altijd iets goeds van kan maken."

Ster advertentie
Ster advertentie