Entertainment

50 Cent publiceert sketch als reactie op zoon Marquise, zoon reageert

foto: Instagram: 50cent
  1. Newschevron right
  2. 50 Cent publiceert sketch als reactie op zoon Marquise, zoon reageert

Als reactie op zijn zoon Marquise, die deze week klaagde over 6700 dollar alimentatie die hij ontvangt, heeft 50 Cent een sketch uitgebracht. "25 jaar oud en hij praat nog steeds over alimentatie", zegt de rapper onder andere in de video.

Sketch

Marquise Jackson, de oudste zoon van 50 Cent, postte eerder deze week een foto op Instagram met 6700 dollar cash en de vraag of zijn vader 24 uur met hem wilde doorbrengen voor dat bedrag. 50 Cent is momenteel bezig aan een tour en reageerde gisteren met een sketch op zijn zoon. In de video maakt hij Marquise belachelijk: "25 jaar oud en hij praat nog steeds over alimentatie", zegt 50 Cent aan de telefoon vanuit een jacuzzi. Vervolgens opent hij de deur van zijn hotelkamer en vragen zijn crewleden hem om hetzelfde bedrag.

Bekijk de video hieronder:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Zoon reageert

Marquise, die gisteren jarig was, heeft de sketch inmiddels gezien en reageert: "Wacht, heeft mijn vader mij zojuist gepost op mijn verjaardag?", vraagt hij zich sarcastisch af. "Wow, hij heeft me nog nooit een shout-out gegeven op m'n verjaardag. Dit is de eerste keer."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

RELATIE

50 Cent heeft al jaren een slechte relatie met Marquise. In een interview gaf 50 twee jaar geleden aan dat zijn eigen succes hem zijn eerstgeboren kind heeft gekost. Hoewel hij "ooit wel van hem hield" is de situatie nu veranderd: "Mijn opa zei altijd: 'Als het ratelt en glibbert als een slang, is het dan een slang of moet je eerst worden gebeten?' Wat hij probeert te zeggen is: als je de jongen elke keer ziet verschijnen met iemand met wie je een probleem hebt, wat vertelt dat je dan?"

Ster advertentie
Ster advertentie