Entertainment

Rick Ross kocht huis van 1 miljoen dollar om er langs te rijden

foto: EPA
  1. Newschevron right
  2. Rick Ross kocht huis van 1 miljoen dollar om er langs te rijden

Zoals veel andere rappers steekt Rick Ross zijn rijkdom niet onder stoelen of banken. Zo bezit hij een huis met maar liefst 109 slaapkamers en bestaat zijn autocollectie uit ruim 100 wagens. Echter, dat is niet eens het meest opmerkelijke waar de rapper zijn geld aan heeft uitgegeven. Ross heeft namelijk ook een huis van 1 miljoen dollar gekocht in Atlanta om er simpelweg langs te rijden wanneer hij in de buurt is.

Langsrijden

In de eerste aflevering van het nieuwe programma van televisiezender REVOLT Assets Over Liabilities sprak Rick Ross kort over de aankoop van het huis in Atlanta. Zo vertelde hij dat het een van de eerste grote aankopen was die hij deed nadat hij een platencontract kreeg in 2006. "Ik ben altijd al gefascineerd geweest door huizen. Toen ik steeds vaker in Atlanta kwam, reed ik altijd met vrienden langs mooie huizen. Nadat ik mijn platencontract kreeg, kocht ik hier een huis van 1 miljoen dollar, gewoon om er dagelijks langs te rijden. Dat is waar het me om ging", aldus de Rozay.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Rijbewijs

Tegenwoordig rijdt Rick Ross dus zonder al te veel kopzorgen langs zijn peperdure woning in Atlanta. De rapper heeft namelijk eind augustus pas zijn rijbewijs behaald, nadat zijn moeder en zus hem aanspoorde om eindelijk praktijkexamen te doen. Gelukkig slaagde Ross met vlag en wimpel en rijdt hij nu rond in een van zijn vele auto's.

Ster advertentie
Ster advertentie