Naar homepage
Entertainment

Bryson Tiller deelt verhaal over stelen van sneakers

bron: YouTube: Complex
  1. Newschevron right
  2. Bryson Tiller deelt verhaal over stelen van sneakers

Bryson Tiller is de laatste gast in het programma Sneaker Shopping van Complex. Tijdens de aflevering vertelt hij een opvallend verhaal over een paar sneakers die hij heeft gestolen bij een zwembad.

Schoenendief

De zanger begint het verhaal met de bekentenis dat hij als kind niet vies was van een diefstalletje hier en daar. Bryson ging vroeger in de zomer altijd naar een zwembad, waar hij op een dag iemand het water in zag springen die zijn Jordan 7 Bordeaux' langs de kant liet staan. "Ik wist toen niet eens hoe die schoenen heetten, maar ik vond ze gewoon zo geweldig. Dus nam ik ze mee. Hij had groene NBA-sokken, maar de schoenen waren te klein; ze deden pijn aan mijn voeten." Bryson zegt vervolgens het te willen goedmaken met de toenmalige eigenaar: "Wie het ook was; ik ga vandaag de Bordeaux 7's voor je kopen", zegt hij, waarna diegene wordt opgeroepen in de comments te reageren.

Drake

In de aflevering vertelt Bryson ook nog een anekdote over Drake. In 2015 werd hij uitgenodigd bij Drake thuis, die toen net zijn witte OVO Jordan's had gereleased. Er werd muziek gemaakt, maar daarnaast vroeg Drake uit het niets ook om de schoenmaat van de zanger. Hij had zijn maat toevallig liggen en Tiller was enorm blij met zijn nieuwe aanwinst. "Ik weet nog dat ik de hele avond naar die schoenen heb zitten staren. Ik kon niet geloven dat dit zojuist was gebeurd."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie