Entertainment

Lil Wayne geëerd met tentoonstelling in National Museum of African American Music

foto: EPA
  1. Newschevron right
  2. Lil Wayne geëerd met tentoonstelling in National Museum of African American Music

Lil Wayne vierde afgelopen dinsdag zijn veertigste verjaardag en heeft wel een heel bijzonder cadeau gekregen. Het National Museum of African American Music (NMAAM) heeft namelijk een nieuwe tentoonstelling geopend ter ere van de Grammy-winnende rapper. Lil Wayne's fans kunnen de tentoonstelling tot 27 december bezoeken in Nashville.

Dankbaar

De rapper bedankte NMAAM tijdens de opening van de tentoonstelling. "Ik ben erg dankbaar dat ik met NMAAM mag samenwerken om studenten te laten zien op welke manieren hiphop van invloed is geweest op de cultuur. Een dikke shoutout naar NMAAM voor alle verjaardagsliefde."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Interactieve rapstudio

Wie de tentoonstelling bezoekt, wordt begroet door een virtuele speech van Lil Wayne. Hierna zijn er talloze van Wayne's items te bewonderen; een grammy, zijn kleding, een handgeschreven brief uit zijn tijd in de gevangenis en ga zo maar door. Dit bewonder je terwijl Lil Wayne's muziek bij de hele expositie te horen is.

Wie nog meer wil leren over de achtergrond van hiphop, kan via een livestream in het museum lezingen bijwonen van een professor van African American and Diaspora Studies. Verder hebben de bezoekers toegang tot een interactieve rapstudio waar ze zichzelf kunnen opnemen terwijl ze de iconische teksten van de rapper zingen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie