Entertainment

Soulja Boy betaalt man 1000 dollar om zijn sandwiches voor hem vast te houden

foto: Instagram: @jeffhamilton / @souljaboy
  1. Newschevron right
  2. Soulja Boy betaalt man 1000 dollar om zijn sandwiches voor hem vast te houden

Soulja Boy betaalt een man 1000 dollar om zijn sandwiches voor hem vast te houden. De rapper uploadde een video op Instagram waarin hij claimt de eerste rapper met een persoonlijke 'sandwich-houder' te zijn.

Sandwich-houder

Soulja Boy staat bekend om zijn innoverende ideeën en claimt maar al te graag dat hij 'de eerste rapper die...' is. Dat is ook terug te zien en te horen in de video met zijn nieuwe persoonlijke assistent. "Ik ben de eerste rapper met een persoonlijke sandwich-houder", zegt hij, voordat hij de camera richt naar de man die zijn broodjes vasthoudt.

"Houd mijn sandwiches goed vast, man", zegt Soulja. Vervolgens vertelt de man hoeveel hij verdient met deze klus. "Hij betaalt me 1000 dollar om zijn broodjes vast te houden. Voor dat geld wil ik wel een sandwich vasthoudende klootzak zijn."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

De eerste artiest die...

Soulja Boy kwam onlangs in het nieuws, omdat hij boos reageerde op een oude tweet van Wizkid. De toen nog onbekende Nigeriaanse superster tweette twaalf jaar geleden dat hij Soulja Boy wack vond. Verder ging Soulja in 2019 viraal met een interview bij The Breakfast Club. Daar vertelde hij dat hij vindt dat hij wel wat meer respect mag krijgen vanuit de scene.

Volgens hem is hij niet alleen de ontdekker van een hele lading populaire artiesten, Soulja noemde zichzelf ook de grondlegger van de nieuwe hiphopgeneratie: "Ik heb het internet gecreëerd, ik begon met de wave, ik ben de reden dat deze artiesten nu getekend worden, ik ben de reden dat er een Lil Pump is. [...] Ik was de eerste artiest op social media, de eerste artiest op YouTube. Ik ben de reden dat er gestreamd wordt." Hij beweerde zelfs aan de basis te staan van Drake's carrière en vertelde dat de Canadese rapper alles van hem heeft geleerd. "En toen heeft hij mijn hele flow gekopieerd!"

Ster advertentie
Ster advertentie